Keskiviikko 04.09.2019 klo 10:00

Tulevaisuuden biotalous

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutti

AUDITORIO WOLMAR

BIOTALOUDELLA KESTÄVIÄ RATKAISUJA TULEVAISUUTEEN

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa katsotaan tulevaisuuteen innostuneina. Puun monipuoliset käyttömahdollisuudet ja muut biotalousalan innovaatiot vahvistavat näkymiä kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaisesta yritystoiminnasta. Biotalousalan koulutus on tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä asemassa. Biotalousinstituutti järjestää maksuttoman ja kaikille avoimen Tulevaisuuden biotalous –seminaarin Puumessuilla Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 4.9.2019.

Seminaarissa kuullaan muun muassa, miten puu voi toimia ratkaisuna kestävän kehityksen haasteisiin ja miten puun ainutlaatuiset ominaisuudet tuodaan sairaalaympäristöön. Tarjolla on tietoa myös biolämmön tuotannosta, biopolymeerien käytöstä vesien puhdistuksessa, ja mustasotilaskärpästen hyödyntämisestä kiertotaloudessa.

Seminaarin toteuttamisesta vastaa BLOOM-projekti (Boosting European citizens knowLedge and awareness of BiOeconOMy research and innovation). Se saa rahoituksensa Euroopan Unionin Horizon2020-ohjelmasta. Hankkeeseen kuuluu 12 kumppania kahdeksasta Euroopan maasta, ja Suomessa siitä vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Ohjelma ja ilmoittautuminen:
https://www.jamk.fi/fi/Tapahtumat/tulevaisuuden-biotalous–seminaari/

Lisätiedot:
Projektiasiantuntija Aino Voutilainen
puh. +358 40 186 7549
etunimi.sukunimi@jamk.fi