Miksi näytteilleasettajaksi?

Puumessut on Suomen tärkein toimialan tapahtuma.
Mitä yrityksenne saavuttaa näytteilleasettajana:

Varmista markkina-asemasi

Puumessut järjestetään Jyväskylässä, puuteollisuusalan ytimessä. Tapahtumassa ovat mukana alan tärkeimmät yritykset ja vaikuttajat. Osallistumalla varmistatte oman markkina-asemanne.

Kerää uusia liidejä

Ammattimessut ovat täydellinen paikka saada uusia kontakteja ja asiakassuhteita. Vuonna 2017 joka kolmas kävijä löysi Puumessuilta uusia liikesuhteita / tuttavuuksia. Kävijöistä 34 % oli suunnittelemassa hankintoja / selvittämässä vaihtoehtoja ja jopa 68 % sai messuilta uusia ideoita ja ajatuksia.

Vahvista asiakassuhteitasi

Uskollinen asiakas on enemmän kuin painonsa arvoinen kultaa. Kutsumalla asiakkaanne osastollenne osoitatte arvostavanne heitä ja vahvistatte olemassa olevaa asiakassuhdetta.

Tapaa alan päätöksentekijät

Puumessut on paras paikka tehdä kauppaa. Kävijöistä (vuoden 2017 kävijätutkimus) jopa 52 % osallistuu yrityksensä hankintapäätöksen tekemiseen.

Kerää huomiota

Mikään muu markkinointimedia ei tarjoa mahdollisuutta suoraan kanssakäymiseen kohderyhmäsi kanssa. Messuosastolla voitte selvittää suoraan asiakkaalle monimutkaisetkin tarjoukset henkilökohtaisesti. Toimintaa voi esitellä myös Puumessujen ohjelmalavalla.

Seuraa markkinaa ja trendejä

Mitä uutuuksia ja innovaatioita alalla on tarjolla? Mikä on niiden hintataso ja kehitysaste? Mikä on niiden painoarvo alalla? Puumessut tarjoaa näytteilleasettajille oivan benchmarking-tilaisuuden omien toimintojen ja tuotteiden testaamiseen.

Tavoita uusia työntekijöitä

Puumessut on todellinen markkinapaikka myös alan huipputekijöille. Alan ensikertalaiset, asiantuntijat ja johtajat kokoontuvat Jyväskylään Puumessuille. Näkyvyys messuilla voi olla muutakin kuin pelkkä osasto. Kysy erilaisia sponsorointi-/näkyvyysvaihtoehtoja!

Osastovaraukset ja info

Katso lisää »

Näyttelyalueen kartta

Katso lisää »

Myynnin yhteystiedot

Tanja Hurttia

Myyntipäällikkö

+358 50 362 2548
tanja.hurttia@paviljonki.fi

Hannu Mennala

Myyntipäällikkö

+358 50 591 5428
hannu.mennala@paviljonki.fi

Raimo Pylvänäinen

Myyntijohtaja

+358 400 671 923
raimo.pylvanainen@paviljonki.fi

Tuula Rahikainen

Myyntisihteeri

+358 50 462 1232
tuula.rahikainen@paviljonki.fi

Puumessut 2019 teemana on TEHOKKUUS

Puumessut teemana vuonna 2019 on tuotannon tehokkuus ja digitalisaatio. Messut nostaa vahvasti esiin tulevaisuuden puu- ja bioteollisuuden rakennuspalikat kuten automaatio, robotiikka, kunnossapito ja elinkaaren hallinta, digitaalinen tuotekehitys, palvelut ja laadun hallinta.