Teknos Oy

PL 107 (Takkatie 3), 00371 HELSINKI
puh. 09 506 091
myynti@teknos.fi

Teknos on yksi maailman johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on myös vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita pintakäsittelyratkaisuja valmistavan teollisuuden, rakennusalan ammattilaisten ja kuluttajien käyttöön. Erityistä huomiota kiinnitämme tuotteittemme ominaisuuksiin ja laatuun.

Teollisuuden tarpeista lähtevä laatutaso, vahvat perinteet ja asialleen omistautuneet ihmiset auttavat meitä saavuttamaan noin 400 miljoonan euron liikevaihdon. Olemme viime vuosina kasvaneet voimakkaasti. Tänä päivänä Teknoksella on liiketoimintaa yli 20 maassa Euroopassa, Aasiassa ja USA:ssa, ja palveluksessamme on lähes 1700 henkeä.

Vuonna 1948 perustettu yhtiömme on yksi Suomen suurimpia perheyrityksiä. Konsernijohtaja Paula Salastie jatkaa yrityksen toimintaa Kiikan suvun edustajana jo kolmannessa sukupolvessa. Suomessa Teknoksen tuotantolaitokset sijaitsevat Rajamäellä ja Helsingissä, jossa toimii myös yhtiön pääkonttori ja toinen tutkimuskeskuksista.

Teknoksen puuteollisuuden liiketoimintayksikkö on jatkanut niin ikään vahvaa kasvuaan. Tarjoamme pintakäsittelyratkaisuja muun muassa ulkoverhouksille, ikkunoille ja oville, sisäpinnoille ja levyteollisuudelle.

Tämän vuotisilla Puumessuilla keskitymme erityisesti kestäviin ja tehokkaisiin prosesseihin, kuten UV-säteilyn vaikutuksesta kovettuvaan kittiin sekä palosuojaamiseen, lisäksi esittelemme vaihtoehtoja vuorilautojen pintakäsittelyyn.

http://www.teknos.fi