Projecta Oy

Lukkosepänkatu 14, 20320 TURKU
puh. 020 771 3303
sebastian.tamminen@projecta.fi

Projecta on teollisuuden ja tekijän kumppani – alansa johtava yritys. Toimitamme uusinta tuotantoteknologiaa maailman arvostetuimmilta valmistajilta. Koneratkaisumme päätyvät usein puutuote-, talo-, lasi- ja alumiiniteollisuuteen – komponentit, työkalut ja tarvikkeet kaikkialle, jossa tehdään tulosta. Olemme suomalainen perheyritys, joka on toiminut teollisuuden ja tekijöiden tukena jo yli 70 vuotta. Noin 17 miljoonan euron liikevaihtomme syntyy noin 50 ammattilaisen voimin. Asiakkaillamme on käytössä Projectan asiantuntijoiden ja laitevalmistajien tuki. Hoidamme koko toimitusketjun logistiikasta asennukseen ja koulutukseen asti. Huolehdimme tuotteistamme koko niiden elinkaaren ajan. Palvelemme yksilöllisesti, meiltä saa esimerkiksi jokaiseen tarpeeseen räätälöidyn huoltosopimuksen. Pidämme sovitusta kiinni. Luonnollisesti pidämme myös asiakassuhteemme luottamuksellisina.Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tallinnassa.

Atlas Copco alipaineratkaisut, Yhdysvallat: Projecta Oy ja Oy Atlas Copco kompressorit AB ovat sopineet yhteistyösopimuksen vakuumituotteista. Projecta Oy keskittyy Suomessa CNC-koneiden vakuumiratkaisuihin Atlas Copcon tuotteilla.

Alipaine on tärkeä tekijä useissa eri käyttökohteissa, ja alipaineen tarve jatkaa kasvamistaan. Atlas Copco on kehittänyt huippuluokkaisia alipaineratkaisuja yli 20 vuoden ajan. Atlas Copco on markkinajohtaja ruuvi-, hammas- ja scroll-tekniikan sekä kaasukompressiotekniikan kehittämisessä. Atlas Copcon alipaineasiantuntijat kehittävät jatkuvasti Atlas Copcon tuotteiden suorituskykyä ja panostavat uusiin käyttökohdealueisiin.

http://www.projecta.fi