PiiMega Oy

Vihikari 6 A, 90440 KEMPELE
puh. 040 1802 400
info@piimega.fi

PiiMega Oy on oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo yli 20 – vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin.

Toimintamme erityisvahvuuksia ovat vankka ohjelmisto- ja projektiosaaminen sekä vahva liiketoimintaosaaminen metsä- ja puutuoteteollisuudesta. PiiMega Oy on taloudellisesti vakavarainen yritys, jolloin asiakkaamme voivat luottavaisin mielin tukeutua tarjoamiimme ohjelmistoihin omassa liiketoiminnassaan. Toimintatavoiltaan monipuolinen ja kokoluokiltaan hyvin erilainen asiakaskuntamme on selkeä viesti siitä, että ohjelmistojemme käyttökohteet ovat hyvin moninaiset ja ne soveltuvat erinomaisesti eri kokoisille yrityksille.

Päätuotteitamme ovat:
*PiiMega® ForestPro – metsänhoidolliset työt, puun hankinta, korjuu- ja kuljetuslogistiikan ohjaus, todellisten kulujen ja rahaliikenteen hallinta, energiapuun toimitusketjun hallinta
*PiiMega® TimberPro – puun sahaukseen ja jatkojalostukseen kehitetty reaaliaikaisen optimoinnin hallitseva ohjelmisto, jonka avulla asiakasyritys pystyy minimoimaan kulut ja maksimoimaan tuotantolaitokselta saatavat tuotot

Lisäksi tarjontaamme kuuluu:
*PiiMega® LogPro – moton, ajokoneen ja puuauton ohjaus
*PiiMega® Respa – saapuvien puuautojen aikataulutus
*PiiMega® Warma – kuivaamojen hallinta ja graafinen varastokartta

PiiMega® ForkLift -trukkiohjelmisto on uusin lisä PiiMegan monipuoliseen tuoteperheeseen. Trukkiohjelmistosta on omat versionsa pyöreän puun hallintaan sekä pakettien hallintaan. Pyöreän puun versiolla hallitaan tukkipihalla tapahtuvaa puun lajittelua ja varastointia. Pakettiversiolla hallitaan sahatavarapakettien varastosiirrot, tuotantojonot sekä toimitukset. PiiMega® ForkLift soveltuu hyvin myös esim. satamahuolintaan.

PiiMegan ohjelmistojen vahvuutena on jatkuva kehittyminen: asiakaslupauksemme on, että vuoden aikana ilmestyy vähintään kaksi uutta versiota. Ohjelmistomme ovat toimintamalliltaan avoimia: tuemme erilaisia tiedonsiirtoja muiden järjestelmien ja tuotantolaitteistojen välillä sekä kytkeydymme erilaisiin valtakunnallisiin tietokantoihin, kuten MML:n ilmakuvat ja kiinteistörajat, Tapion HCV aineisto, Kuutio puukauppapaikka, Metsään.fi avoin metsädata ja lukuisat eri taloushallinnon ohjelmistot. Kehitämme myös omia laitteistoratkaisuja, kuten automaattinen häiriöseuranta tuotantolinjoille.

Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksen kärjessä.

PiiMegan alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin tänä päivänä jo yli 90 IT-alan huippuammattilaista! 

Kumppaniverkostomme kattaa lukuisia toimijoita laitetoimittajista aina ohjelmistotaloihin. Erittäin merkittävää yhteistyötä teemme ohjelmistoyritys Bitcompin kanssa, joka on erikoistunut metsävaratiedon ja erilaisten karttapohjaisten tietojen hallintaan. Rakennamme yhteistyössä heidän kanssaan Suomen parasta metsäjärjestelmää!

Puumessut 2019 osastollamme (B169) voitte tutustua PiiMegaan ja erilaisiin ohjelmistoratkaisuihimme liittyen esim. puun hankintaan, korjuun ohjaukseen, logistiikkaan, tukin vastaanottoon, tuotantolinjojen työnohjaukseen tai vaikkapa myynnin ja tuotannon optimointiin kannattavuuden näkökulmasta.

Osastollamme on paikalla Antti Miettunen, Veli-Pekka Hämäläinen ja Juhani Miettunen. Tervetuloa!

Lisätietoja: Antti Miettunen, 0405467283 tai antti.miettunen@piimega.fi

http://www.piimega.fi