Hartman Rauta Oy

Uurastajankatu 3, 33710 TAMPERE
puh. 03 447 5111
info@hartman.fi

Hartman Rauta Oy – yli 155 vuotta rautakauppaa

Hartman Wood-ryhmä
Puutavara- ja levymyyntiimme keskittynyt Hartman Wood palvelee teollista puunkäyttöä sekä jälleenmyyntiä. Suurimmat asiakasryhmämme ovat talo- ja rakennuspuusepänteollisuus, keittiökaluste- ja huonekaluteollisuus, pakkaus-teollisuus, sahat ja höyläämöt, ammattirakentajat, jälleenmyyjät sekä yksityiset rakentajat.

Laaja varastovalikoimamme on rakennettu kattamaan ammattimaisen rakentamisen ja sisustamisen sekä puutuotteiden tarpeet kokonaisuudessaan. Varastovalikoima käsittää seuraavat pääryhmät: perussahatavaran lisäksi myös höylätty-, kyllästetty-, lämpökäsitelty- tai lujuusluokiteltu puutavara, rakentamisen palkit ja tolpat niin viilupuuna (LVL) kuin liimapuunakin, havu- ja koivuvanerit, filmivanerit, MDF- ja HDF-levyt, OSB-levyt, puu- ja MDF-listat, saunapaneelit ja -laudepuut, ulkovuoripaneelit, kattopaneelit, pohjamaalatut laudat ja paneelit.

Arkkitehtuuristen tuotteiden valikoimastamme löytyvät HPL-korkeapainelaminaattituotteet sekä alumiinikomposiitti Arconic Reynobond.

HPL Pustkow, Puola: HPL korkeapainelaminaatti, Kronoart julkisivulaminaatti, MPB Multi-Purpose-Board, Slim Line. Kronospan KO Strzelce Opolskie, Puola: LVT Flooring Krono Xonic: Krono Xonicilla tarjoamme aidosti korkean teknologian tuotteen, joka on naarmuuntumattomampi ja kestävämpi kuin muut lattiat ja joka on luonnollisesti vedenkestävä. Krono Xonic edustaa vinyylilattiaa, joka tarjoaa vaikuttavan yhdistelmän synteettisen materiaalin etuja ja parkettilattian estetiikkaa. UUTUUS: LVT Flooring Rocko: Rocko-Kronospanin uuden sukupolven LVT Flooring tarjoaa neljä kokoa ja käyttöluokkaa. Tärkeimmät ominaisuudet: mittavakaa, vedenkestävä, likaa hylkivä ja helppo puhdistaa, pehmeä ja vähentää askelääniä, 4-sivun V-ura, liukumaton, soveltuu käytettäväksi lattialämmityksen kanssa, naarmuuntumaton, nopea ja helppo lukitusjärjestelmä 1clic2go -system. Kronospan Riga, Latvia: MFPB, PB, Fast Floor, OSB. Kronospan Szczecinek, Puola: MDF, MF MDF, HDF, LHDF. Modern Lumber Technology Ltd., Venäjä: Ultralam LVL-viilupuu palkit ja -tolpat. Peetri Puit OÜ (Arcwood by Peetri Puit), Viro: Liimapuu vakio- ja projektituotteet. UUTUUS: CLT–ristiinlaminoitu massiivipuulevy.

http://www.hartman.fi