Säätö Oy Ab

C-105

Koivupuistontie 26, 01510 VANTAA
puh. 09 759 7850
sales@saato.fi
www.saato.fi

Oy Säätö Ab on vuonna 1969 perustettu suomalainen teknisen alan maahantuontiyritys.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. säätöventtiilit ja sulkuventtiilit, virtausmittarit ja virtauskytkimet, painemittarit ja paine-eromittarit, pintamittarit ja pintakytkimet, lämpötilamittarit, varoventtiilit, murtokalvot ja liekinestimet. Kaikkiin johtaviin teollisuusmaihin ulottuva päämiesverkostomme kehittää ja uusii jatkuvasti tuotevalikoimaamme.

Keskustelemme mielellämme sopivista tuotteista vaativiinkin kohteisiin. Kerromme sovelluksista ja käyttöesimerkeistä, teemme mitoitusta ja pyrimme optimoimaan tuotteita. Neuvomme asennuksessa ja sähkökytkennöissä, sekä teemme asennustarkastuksia. Meidän kautta onnistuvat myös erilaiset koulutukset ja laitteiden parametroinnit.

Teemme aina kaikkemme, että löydämme sopivimman ja toimivimman tuotteen käyttötarkoitukseesi. Käytössäsi on tuotekoulutetut, käyttökokemusta saaneet teknisen alan myynti-insinöörit monen vuoden kokemuksella.

3B Controls, Englanti: yli- ja alipaineventtiilit. Amal, Englanti: liekinestimet. Aplisens S.A., Puola: lämpötila- ja painelähettimet. Berstscheiben Schlesinger GmbH, Saksa: murtokalvot. EPC Ges.m.b.H., Saksa: säätöventtiilit. Ghibson, Italia: läppäventtiilit, takaiskuventtiilit. Marston, Englanti: murtokalvot. Marvac, Englanti: yli- ja alipaineventtiilit. McCrometer, Yhdysvallat: V-Cone virtausanturi. Valvulas Zubi SL, Espanja: levyluistiventtiilit

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Puumessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.