PiiMega Oy

B-291

Lehtorouskuntie 14 A, 90650 OULU
puh. 040 180 2400
info@piimega.fi
www.piimega.fi

PiiMega on oululainen ohjelmoinnin moniosaaja, joka on jo lähes 20 vuoden ajan ollut mukana luomassa menestystarinoita yhdessä asiakasyritystemme kanssa ympäri Suomen ja sen rajojen ulkopuolellakin. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet nykyaikaisen toiminnanohjausjärjestelmän puun hankkijoiden ja jatkojalostajien tarpeisiin. Järjestelmämme kattaa niin puun hankinnan, korjuu- ja kuljetuslogistiikan sekä sahan ja puunjalostuksen toiminnanohjauksen.

Päätuotteitamme ovat erityisesti puun hankintaan kehitetty PiiMega® ForestPro sekä puun jatkojalostukseen kehitetty PiiMega® TimberPro. Järjestelmän hyödystä ja monimuotoisuudesta kertoo se, että PiiMega® ForestPro jatkaa vahvaa kasvuaan ja tänä vuonna on tullut jo neljä uutta asiakasta. PiiMega® TimberPro:ssa on panostettu järjestelmän reaaliaikaiseen optimointiin, jonka avulla sahaaja pystyy maksimoimaan tuotantolaitokselta saatavat tuotot. Lisäksi tarjontaamme kuuluu PiiMega® Logpro, PiiMega® Respa ja PiiMega® Warma, jotka auttavat puun korjuun ja kuljetuksen hallinnoinnissa sekä tukkivastaanotossa ja kuivaamotilan optimaalisessa käytössä ja hallinnoinnissa.

Toimimme ketterästi lähellä asiakasta ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa. Oli kyse sitten palveluista, teknologioista tai uusista ratkaisuista, olemme mukana kehityksessä. Yhtiömme alati kasvavassa ja monipuolisessa joukossa työskenteleekin jo yli 60 IT-alan huippuammattilaista!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Puumessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.