Mellano Oy

D-275

Kivistöntie 36, 73100 LAPINLAHTI
puh. 020 770 7700
mellano@mellano.fi
www.mellano.fi

Mellanon tuotteilla ja palveluilla saat toteutettua asumisen unelmia! Kun käytät suunnitteluun Taitavaa, saat suunniteltua kuluttajalle keittiön alle vartissa. Samalla kalusteista tulee 3D kuvat sijoitettuna kuluttajan omaan kotiin. Malliryhmiä et tarvitse! Tuotteiden toiminnallisuuksien ja materiaalien esittely onnistuu tuotemalleilla. Tarjous- ja katelaskenta samassa paketissa! Suunnitteluohjelma tuottaa 3D kuvien lisäksi katelaskennan ja tarjoukset, tilaaminen onnistuu nappia painamalla.

Laaja valikoimamme tuo mahdollisuuden toteuttaa jokaisen tarpeisiin sopivat kalusteratkaisut. Tilausohjautuva tuotanto ja jatkuva laadun seuranta takaavat tuotteillemme parhaan mahdollisen laadun ja nopean toimitusajan. Kodin kalusteet ovat toimitettavissa nopeimmillaan alle kahdessa viikossa. Mellanon tuotteet valmistetaan Lapinlahdella ja ovat aikaa kestäviä ja helppoja asentaa. Valikoima suunnitellaan aina viimeisempien trendien mukaan mutta suomalaiseen makuun sopivaksi.

Tuotteemme ovat markkinoiden laadukkaimmat!

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Puumessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.