Liljendalin Tehdas Oy, Signode Finland

B-321

Äyritie 12 A, 01510 VANTAA
puh. 020 796 9800
myynti@signode.fi
www.signode.fi

Signode Finland ja Oy Liljendalin Tehdas ovat osa Packaging Systems Europe -yritystä (PSE). Packaging Systems Europe kuuluu maailmanlaajuisesti toimivaan Signode Industrial Group -konserniin. PSE, joka toimii eurooppalaisilla markkinoilla, on erikoistunut vannetus- ja kiinnitystekniikkaan ja työllistää noin 1.100 henkilöä 17 eri Euroopan maassa. Yrityksellä on Euroopassa yhteensä 16 myynti- ja palvelupistettä sekä 12 tuotantolaitosta.

Signode Finland – Oy Liljendalin Tehdas on pakkausalan moniosaaja, kotimaisen PET- vanteen valmistaja.

Signode Finland edustaa Suomessa Signode, Strapex, Böhl, Haloila ja Mima Films tuotemerkkejä.

Messuosastolla esitellään monipuolista vannetustekniikkaa ja uutuuksia yksittäisistä vannetustyökaluista uusinta tekniikkaa sisältäviin vannetusautomaatteihin.

Syksyn 2017 messu-uutuutena esitellään moduulirakenteinen Signode Z20 palkkisahatavarapuristin neljän sivun automaattisilla kulmasuojansyöttölaitteilla sekä suoraan pakkauslavalta vanteen purkava vannekelain OR-A600S.

Muuta messutarjontaa ovat puutavarateollisuuden hyvin tuntemat laadukkaat Signode SBM vannetuskoneet lista- ja höylätavaran niputukseen, laaja valikoima uusimpia vannetustyökaluja sekä PET-  että teräsvanteille, esillä myös uusin entistä käyttäjäystävällisempi BXT3-akkutyökalumalli PET-vanteelle.

Vannevalikoimasta esillä ovat niin kotimaiset Liljendalin PET-vanteet kuin Burserydin teräsvanteet.

Tule messuosastollemme B-321 tutustumaan tuotteisiimme ja kuulemaan lisää mahdollisuuksistamme toimittaa räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiinne.

Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia Puumessujen ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.